Få en billån ikke længere end nødvendigt

Nogle gang i dit liv du vil har brug for en ny bil. Du kan ikke ønsker at have en ny bil gældsbyrden, men du kan finde der er meget få alternativer. Der er nogle simple ting kan du søge efter, der vil medvirke til at reducere mængden af penge hver måned. Afhængigt af din kredit situation, kan en billån være meget nemt eller vanskeligt. Selv om der er forhandlere, der specialiserer sig i at sælge folk biler med dårlig kredit, skal køberen indse, hvad de får sig selv ind.
Får lånet første
En af de største fordele, du kan have over forhandleraftalen er at få lånet før du køber bilen. Du kan shoppe forhandlere i weekenden og om natten og ser på priserne og regne nogenlunde at bilen vil være omkring 15-25% mindre end hvad mærkaten siger. Gå til en bank eller låneinstituttet og udfyld det relevante papirarbejde. Når de giver dig lånet, kan du regne ud ca hvor meget bilen vil koste dig på forhånd og ansøge om en tæppe pris. Du kan også underskrive en kontrakt til at købe alt efter finansiering. Det betyder du kan prutte din bedste pris og derefter fortælle din bank eller finansiel institution hvor meget bil lånet skal være for præcis.
Forhandlere ønsker ikke du at medbringe din egen finansiering. Dette tager meget ud af deres hænder. De fleste forhandlere give finance afdelinger, der er mere end villige til at låne dig pengene skal du opfylde deres kredit krav. En gennemsnitlig billån kan koste forbrugeren mellem 7-15% alt efter deres kreditværdighed, finansiel historie og evne til at tilbagebetale lånet. Nogle forhandlere tilbyder teaser satser på 0% finansiering. En valgt få mennesker i verden kan faktisk få disse satser. Hvis du ikke er forsigtig, kan du finde dig selv betale dobbelt for billån.
Ved hjælp af forhandleraftalen finansiering
Du kan blive presset for tid og har kredit problemer, der gør det vanskeligt at få kvalificerede i en bank. Din bedste mulighed, bør du være i stand til at få en bil lån er læse med småt. Du skal vide den nøjagtige dollar beløb du betaler før du underskriver et ark papir. Forhandlere kan være lusket og forsøge at forlænge levetiden af et lån på en vis betaling at få du interesseret. Hvis du kun ønsker at betale $200 om måneden, ville billån for fem år være $12.000. En forhandler vil forsøge at finansiere aftalen om at gå til seks, syv og endda otte år i længden! Det ville betyde en bil, der ville koste $ 12.000 kunne køre op til $19,200. Ulempen til længere betalinger er, at værdien biler kunne være værdiløst når det kommer til at købe et andet køretøj.
Af Jakob Jelling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.