En Guide til fælles lånevilkår

Mange mennesker kan undre sig over fælles lånevilkår… ord og udtryk, er ofte omtumlet når der beskriver forskellige typer lån der antages for at være fælles viden.

Disse fælles lånevilkår repræsenterer meget vigtige dele af det långivende proces, men at den person, der ikke er helt sikker på hvad vilkårene, de kan være ganske skræmmende og forårsage person til at føle sig meget utilpas ved at få et lån.

De kan forsinke ansøger om et lån, som de har brug for på grund af en manglende forståelse for fælles lånevilkår, og derved kan gå glip af bedre priser og potentiale til at spare en masse penge i det lange løb.

Interesse, kapital og rente

Interesse og renten er fælles lånevilkår, som er en central del af det långivende proces, men mange mennesker måske ikke ved præcis hvordan interesse og renter arbejde.

I sin mest enkle, interesse er det yderligere beløb, du betaler over lånebeløbet i rækkefølge for långiveren til at tjene penge ud af du gør forretninger med dem. Med andre ord er den interesse, du betaler det beløb, du betaler for service af udlån, mens kapital er det beløb, du tilbagebetale fordi det er hvad du lånte i første omgang.

Rente er procentdelen af den kapital, der betaler du interesse… for eksempel, hvis du har en rente på 5% for et lån skal så du betale yderligere 5% til lånebeløbet i interesse.

Årlige omkostninger i procent (ÅOP)

Den årlige procentsats (også kendt som APR) er en af de almindelige lån udtryk at nogle mennesker har de sværeste tid forståelse.

De årlige omkostninger i procent ses oftest på kreditkort, og er en indikation af hvor meget interesse, du vil blive opkrævet på dit kreditkort balance i løbet af året.

Jo lavere ÅOP er på et kreditkort, så jo mindre du nødt til at betale i renter, som i år går… Du bør holde for øje, at de årlige omkostninger i procent kan ændres i løbet af året på grund af udsving i leveomkostningerne, inflation og en ændring af renter, der er angivet på nationalt plan.

Sikkerhedsstillelse og sikret lån usikrede lån

Disse fælles lånevilkår kan forårsage ganske lidt af forvirring, især for en person, der shopping for deres første lån.

Sikkerhed er en værdi, der bruges til at sikre tilbagebetaling af et lån, og er forskellen mellem sikrede og usikrede lån.

Sikrede lån er lån med sikkerhed opbakning lånet, og normalt har lavere rentesatser… de opkræve lavere priser for sikrede lån, fordi hvis du ikke tilbagebetale lånet så långiver kan komme i besiddelse af sikkerhedsstillelsen og sælge for at genvinde deres penge.

Usikrede lån har ikke sikkerhed, men opkræve højere renter i exchange.

Egenkapital

En af de fælles lånevilkår, der synes sværere at forstå, er egenkapital en væsentlig faktor i sikrede lån, som bruger fast ejendom og låntagers hjem som sikkerhed.

Egenkapital refererer til procentdelen af hjemmet eller fast ejendoms samlede værdi i forhold til det beløb stadig skylder på det oprindelige lån bruges til at købe det som er kendt som pant.

Det er ofte omtales som mængden af hjem eller ejendom, der ejer faktisk “ejer”, i modsætning til del af den værdi, der afholdes stadig under pant.

Jo flere penge en person betaler mod deres realkreditlån, mere egenkapital de har i deres hjem.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.